Maatregelen tegen coronavirus – Van der Grift
Terug naar overzicht
Gepubliceerd: 17-03-2020

Ook in Nederland worden steeds meer maatregelen getroffen tegen het coronavirus. Hoe gaan we daar bij Van der Grift mee om? Hieronder vindt u wat we er aan doen om te blijven bouwen op een veilige manier.

Wij volgen de richtlijnen van de RIVM en houden ons hieraan. Zolang het RIVM aangeeft dat we door kunnen blijven bouwen zullen we dit blijven doen.

Daarnaast hebben we maatregelen getroffen dat als kantoorpersoneel thuis wil werken, dit mogelijk wordt gemaakt. Zo verkleinen we samen de kans op het verspreiden van het coronavirus.

We proberen de verschillende bouwplaatsen zoveel als mogelijk los van elkaar te laten functioneren. Het contact met kantoor wordt zoveel als mogelijk telefonisch gedaan. Op de bouwplaatsen worden de lunches gespreid van de onderaannemers. Als iemand symptomen vertoont van het virus moet deze persoon de bouwplaats direct verlaten. De uitvoerder zal hier op toezien.

Daarnaast zijn alle niet noodzakelijke bouwvergaderingen en overleggen geannuleerd.

We vragen vanuit uw kant begrip voor de situatie. Mocht u nog verder vragen over dit onderwerp hebben, neemt u dan contact op met de betreffende projectleider van uw bouwproject of bel ons algemene nummer.

Tags


Deel dit bericht: