Naar één nieuw hoofdkantoor in Utrecht

Over Cellnex

Voor Cellnex hebben wij het afgelopen jaar de kantoorverbouwing voor een nieuw hoofdkantoor mogen realiseren. Cellnex levert de infrastructuur voor hoogwaardige overdracht van ‘spraak, data en audiovisuele content’.

Cellnex heeft een aantal van hun huidige Nederlandse kantoren samengevoegd tot één hoofdkantoor in Utrecht. Het kantoor bestaat uit 2 vleugels, ieder met een eigen functie. De open werkvloer bevat alle werkplekken, met daarnaast vergaderkamers, een stand up-meeting area, belcellen, een ‘operations room’, een coffee corner en een IT ruimte. De vergadervloer telt 3 vergaderkamers, een wachtzitje, een grote lunchruimte en het archief. Het eindresultaat is een tijdloos ontwerp waarin iedereen goed kan functioneren in zijn of haar werk.
Bron: 78ways

Strakke planning

Tijdens het hele project was de planning bepalend: na opdracht begin mei moest de verbouwing begin juli starten en half september klaar zijn. Onder andere de aanwezigheid van veel meubelmaatwerk vereiste dat onze projectleider vanaf het begin strak op de planning moest sturen; werktekeningen moesten direct opgesteld worden zodat het materiaal besteld kon worden en alles op tijd gemonteerd kon worden.
Half september is het project, conform planning, opgeleverd.

Een aantal statistieken bij dit project:

15

weken bouwtijd

650

vierkante meters vloer

358

manuren ingezet

"De planning was een hele uitdaging waardoor ik heel strak op het proces moest blijven. Gelukkig is alles binnen de afgesproken planning opgeleverd en is het resultaat erg mooi geworden."

Projectleider