Een familiebedrijf sinds 1902

Van der Grift is van oorsprong een familiebedrijf en dat merk je nog steeds in de praktijk van vandaag. De kernwaarden ondernemend, eerlijk handelen en samenwerken staan hoog in het vaandel. Naast professioneel werken, vinden we plezier hebben in je werk ook belangrijk. Integer handelen en naastenliefde vormen belangrijke pijlers in ons dagelijks leven.

 

Het bedrijf is in 1902 opgericht en komt in 2003 onder leiding van de familie Verlaan als Teus Verlaan het bouwbedrijf overneemt en verder uitbouwt. Inmiddels vormen zoon Peet-Jan en schoondochter Willy-Janne de directie.

 

Ons motto ‘Bouwers met hart en ziel’ vertaalt zich echt in onze werkwijze. Al onze 37 medewerkers zijn vakmensen die dagelijks met passie en betrokkenheid werken aan duurzame en toekomstgerichte gebouwen waarin mensen met plezier wonen, werken en verblijven. Onze expertise ligt in complexe binnenstedelijke projecten. Daarbij staan onze klanten centraal. Wij denken mee, tot op de details van de uitwerking en komen met slimme oplossingen en creatieve alternatieven. Wij zijn trots op de projecten die wij mogen opleveren en trots op de mensen die dit uitvoeren.

Wij zijn trots op alle medewerkers die met hart en ziel bouwen aan de prachtige eindresultaten.

Cees van der Grift start met Aannemingsbedrijf C. van der Grift.

Jan Dijkhof neemt in 1958 het

bedrijf over.

Gebroeders Jan en Dirk Dijkhof nemen het bedrijf over van hun vader.

Teus Verlaan komt in dienst als bedrijfsleider.

Van der Grift bestaat 100 jaar!

Teus Verlaan wordt eigenaar en bouwt een nieuw pand op de Techniekweg 10 in Harmelen.

Peet-Jan Verlaan neemt het bedrijf over van zijn vader.

Directie wordt uitgebreid met de komst van Willy-Janne Verlaan.

Wij zijn klaar voor de toekomst!

Van der Grift is klaar voor de toekomst. Het jaar 2020 staat in het teken van de verbouwing en de voorbereiding van de verhuizing naar de Utrechtsestraatweg in Harmelen. Daarnaast blijven wij streven naar een gezonde groei met mooie werken in ons portfolio op het gebied op complexe binnenstedelijke projecten in het hogere zakelijke en particuliere segment die een hoge mate van afwerking vragen.
Centraal blijft staan de samenwerking met de opdrachtgever en andere betrokken partijen. Wij blijven komen met creatieve oplossingen en ontwikkelen en bouwen met hart en ziel.