Weesperstraat

Realisatie open werkomgeving

In het bestaande kantoorpand aan de Weesperstraat hebben we 8 kantoorvleugels verbouwd tot een nieuwe werkomgeving met een open werkvloer. Hierbij hebben we een aantal werkconcentratieplekken en overlegruimtes gerealiseerd. Ieder gedeelte heeft een eigen accentkleur gekregen. Alle delen zijn verbonden door één lijn die de infrastructuur van de stad aanduidt.


Onze aanpak

De opdrachtgever wilde de overlast zo beperkt mogelijk houden. De verbouwperiode moest zo kort mogelijk zijn. Om dit te bereiken, hebben we met alle partijen een leansessie georganiseerd waarin we scherp hebben gekeken waar we tijd konden winnen in de planning. Zo waren alle partijen onderdeel van de gezamenlijke planning en konden we het project heel efficiënt uitvoeren.

Ouderkerk aan de Amstel
01/2018 - 09-2018
Heyligers Design + Projects
Wouter van der Sar

Een aantal statistieken bij dit project:

24

weken bouwtijd

4500

vierkante meters vloer

2500

manuren ingezet

“De grootste uitdaging bij dit project was de logistiek: de medewerkers bleven aan het werk en moesten intern meeverhuizen. Het is goed gelukt om dit in te passen met een minimaal aantal interne verhuizingen."