Transformatie in Voorburg

Kinderdagverblijf

In het gebouw zijn in de grote kerkzaal twee verdiepingsvloeren geplaatst en zijn overige ruimtes aangepast of juist gecreëerd. Hierdoor zijn er vijf ruimtes voor peutergroepen, vier ruimtes voor babygroepen en een lokaal voor naschoolse-opvang ontstaan met o.a. slaapruimtes, kindertoiletten, keukens en een installatieruimte.
De architect en opdrachtgevers CompaNanny en Timeless zijn er in geslaagd om karakteristieke details te behouden.

Onze aanpak

Het uitvoeringsteam op de bouw bestond uit een uitvoerder en twee timmermannen. Door de planning met onderaannemers en leveranciers goed met elkaar af te stemmen is het gelukt om het project binnen de afgesproken tijd volledig op te leveren. Hiervoor hulde aan het uitvoeringsteam.

Voorburg
2019/2020
hp architecten
CompaNanny

Een aantal statistieken bij dit project:

31

weken bouwtijd

1500

vierkante meters vloer

3800

manuren ingezet

"Na een wat stroeve start heeft het project uiteindelijk in een zeer geslaagde transformatie geresulteerd."

Projectleider